VS Blog

Yeni İşletmeler İçin Dijital Başlangıç

Yeni İşletmeler İçin Dijital Başlangıç

İnternet dünyasının sağladığı iş geliştirme avantajları farklı sektörlerde yeni girişimlerin yolunu açmışken, yaşanan pandemi süreci de bu duruma hız kazandırdı. Artık herhangi bir sektördeki her yeni işletme internette yer almalı, dijital dönüşümden çok dijital başlangıç ile stratejilerini oluşturmalı.

Teknoloji yatırımlarını -ekonomik olarak ulaşabildiği- en üst seviyede tutan işletmeler için sürdürülebilirlik, verim ve başarıdan söz edebilir. Özellikle KOBİ’lerin dijitalleşme süreçleri bu aşamada birincil öncelik olarak görülmelidir.

Dijital olanakları hakkı ile kullanan işletmeler, tüm süreçleri uçtan uca takip eder, büyüme potansiyeli yüksek bir profil çizerler. Gelişmiş rekabet gücü, karlılık-verimlilik takibi, mobilite ve esneklik ile birlikte dijitalleşme, başarıyı yanında getirecektir. Çağa uygun atılacak adımlar sayesinde tüm süreçler olması gereken zamanda olacak, mutlu çalışan=mutlu müşteri denklemini eksiksiz oluşturacaktır.

Yeni kurulan bir işletmeyi ve dijital dönüşümü birlikte ele almak gerekirse;

  • Dijital dönüşüm süreçlerinin tümünü kapsayan tek bir çözüm, paket bir uygulama yoktur.
  • Alışkanlıkları değiştirmek oldukça zor, ancak teknoloji hızla değiştiğinden süreçler de hızlı ilerlemeli.
  • Teknoloji, süreçler ve insan faktörünü birlikte yönetmek/yönetebilmek önemli.
  • Bu aşamalar devam ederken bir yandan da beklemeyen iş ve işlemler yük oluşturmadan çözüme ulaşılmalı.
  • Dijital dönüşümün bugün işlerimizi kolaylaştırdığını, süreklilik arz ettiğini ve geleceği planlarken en önemli yardımcımız olacağını unutmamalıyız.

Yukarıda sıralanan konular ışığında iş süreçleri ve kayıtları dijital veriler ile oluşur, ERP yazılımları ile takip altına alınır, ihtiyaç durumuna göre süreç yönetimi özel yazılımlar ile desteklenir. Böylelikle bütçenizi ve nakit akışınızı kolaylıkla takip edebilir, karar destek raporları ile geleceği planlayabilir, risk yönetimi ve uyarı raporları ile muhasebe/finans kazalarını yaşamaz, tedarik zinciri yönetimi ve stok planlaması konularında kendine güvenen bir işletme olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Tüm bu değindiğimiz konulardan sonra VS’nin dijital başlangıç aşamasında size verebileceği destekleri sıralayalım; 

Dijital Pazarlama: İşletmenin internet varlığının oluşturulması aşamasındaki tüm işlemler, web sitesi tasarımı, arama motorlarında avantaj sağlayan SEO çalışmaları, web sitenizi ve sosyal medya hesaplarınızı güncel tutacak içerik yönetimi hizmeti, sosyal medya danışmanlığı, tüm internet ve sosyal medya reklamları.

Yazılım Çözümleri: Özel yazılım çözümleri, B2B uygulamaları (Bayi Satış Otomasyonu), e-Ticaret, web sitesi üzerinden tahsilat imkanı (Sanal Pos), Logo Yazılım ERP-MRP ürünleri (Muhasebe Programı, CRM, Depo Yönetimi, Bankacılık ve İK Çözümleri), raporlama uygulamaları ve çok yönlü entegrasyon çözümleri.

Yeni işletmeniz için dijital süreçler konusunda aklınıza takılan tüm konularda bizi arayabilirsiniz. Planlamanıza en uygun, en ekonomik çözümü sunarak işe hızlı başlamanıza destek olalım.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler kullanılır. VS Dijital sitemizi kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.